December 1, 2011

Blagdanska Kuharica



U prošlom postu sam najavila novosti koje su već neko vreme kod Lane na blogu, a evo da i ja kažem par reči o tome....

Po povratku sa godišnjeg odmora sam zatekla mail sa predlogom za poslovnu saradnju, sličan kao i Lanin, i moram priznati da sam bila jako iznenadjena. Na tako nešto nisam ni pomišljala. Prihvatila sam ponudu, otišla na sajam i upoznala se sa Urednicama. Provele smo baš opuštenih par sati u priči i ostavile su jako pozitivan utisak na mene. Nakon toga sam pripremala recepte. To je bio razlog što sam manje bila prisutna kod vas na blogovima... Odabir recepata je bio šarolik, slano, slatko recepti noviji i stariji. Bilo mi je jako zanimljivo isčitati ponovo neke od prvih postova sa bloga, pogledati te prve fotografije a neke recepte sam ponovila. Lepo je uočiti napredak u odnosu na početak, sagledati taj put. A svakako dobiti elana za dalji trud.



Znači, Blagdanska Kuharica je izašla iz štampe i u prodaji je. Možete je naručiti online ali trenutno samo u Hrvatskoj, za online prodaju kod nas ćemo morati još malo da sačekamo. Kada bude dostupna javiću. U njoj su Lanini i moji recepti, od predjela do deserta. Recepti jesu namenjeni praznicima ali sam sigurna da će pronaći svoj put i do svakodnevne primene.

U pripremi je još jedna knjiga, pored Blagdanske Kuharice i Laninih Blagdanskih Kolača, ali o tome više drugi put.


Zahvaljujem se svima iz Marjan tiska na ukazanom poverenju i na prilici za saradnju. i lektoru Dragi na strpljenju i razumevanju tokom kilometarske prepiske.

Veliko Hvala i svima Vama koji pratatite blog.
Pin It Now!

23 comments:

  1. Čestitam cure! Jedva čekam da prolistam vaše kuharice.

    ReplyDelete
  2. Sve cestitke, i zelim ti jos puno dobrih saradnji ovog tipa. Kvalitet se uvek izdvoji:))) Puno pozdrava!

    ReplyDelete
  3. Bravo Sanja. E baš mi je žao što je nema kod nas. Kad će neko da se seti da ovo blago sa blogova pretoči u štampu kod nas. Ja kad prelistam svoje prve postove, a listala sam i revidirala malo, sva se stresem kako to katastrofalno izgleda i kakvi su mi bili prvi koraci. Treba neko vreme da čovek pronađe sebe i svoj stil.

    ReplyDelete
  4. Čestitam na kuharici. Jedva čekam da je dobijem u ruke.

    ReplyDelete
  5. Svaka čast, samo tako nastavi, jako mi je drago zbog tebe :)

    ReplyDelete
  6. Čestitam ti od ♥ i želim ti da u Kuharici bude što više tvojih kulinarskih umeća, jer to zaista i zaslužuješ!

    ReplyDelete
  7. Bravo, čestitam! Veselim se novim receptima!

    ReplyDelete
  8. čestitke od srca, ovo je pun pogodak!

    ReplyDelete
  9. Čestitke od srca. Radujem se zajedno s vama!

    ReplyDelete
  10. Iskrene čestitke od sveg srca!!!

    Pozdrav:)

    ReplyDelete
  11. Odličan uradak i baš mi je drago zbog vas.

    ReplyDelete
  12. Kao i na Lanu, vrlo sam ponosna na tebe, mnogo mi je drago kada neko prepozna kvalitet. Čestitam, a već imam u glavi kako ću ih nabaviti, pa vam javljam svoje mišljenje.

    ReplyDelete
  13. Saljem veliki pozdrav mojoj dragoj koleginici i zelim ti jos punoo lepih i kreativnih receptica, nadam se da cemo i dalje ovako lepo saradjivati.:))kiss

    ReplyDelete
  14. Cestitam Sanja! Bas mi je drago zbog obe! :) Zelim ti da ovo bude samo prva u nizu objavljena knjiga recepata... :)
    Pozdrav!

    ReplyDelete
  15. Cestitam !!!!! Lijepo je vidjeti kada je trud nagraden....svako dobro ti zelim !!

    ReplyDelete
  16. Čestitam i usput da ti kažem da su kuharice u prodaji u Plodinama od danas 39,90 kn - tako piše na letku za prosinac ;)

    ReplyDelete
  17. Čestitke od srca za obje, veselim se da ih pročitam.

    ReplyDelete
  18. Draga, koje odlične vijesti i kod tebe i kod Lane :) Baš sam sretna radi vas, što napokon netko uviđa sav taj talent koji se krije :) Jedva čekam da ej naručim, već sam se pribilježila, ali pored svih dosadašnjih troškova, suprug je reka iza N.G. Čekam :) Sve izgleda tako divno, savršeno! Ponosna sam na vas cure :)

    ReplyDelete
  19. Drage moje hvala vam svima puno na iskrenim rečima i podršci....

    :))))

    ReplyDelete
  20. Kao što sam već i na Laninom blogu rekla, sve čestitke za ovaj zasluženi uspeh! Neopisivo mi je drago na ovome što ste postigle! Nadam se da je ova Kuharica tek početak, jer i ti i Lana imate još mnogo toga da podelite sa svetom, a iz svoje kuhinje!

    ReplyDelete
  21. Evo sad sam kod Lane videla ove kuvare, Sanja, mnogo mi je drago sto su vam recepti objavljeni i svaka cast! Valjda ce moci uskoro i kod nas da se kupe, pa da vas podrzim i da uzivam u vasim brizljivo odabranim receptima.

    ReplyDelete