Sitnice čine život. To već svi vrlo dobro znamo. Jenostavnost ručka poput ovog garantuje poznate i dobro uklopljene ukuse upakovane na samo malo drugačiji način. Razlika je ogromna.
Ugodite malo sebi.
Sastojci:
Za
salatu
1 manji
krastavac
2
manja paradajza
Nekoliko
listova zelene salate
½ čili paprike
Dresing:
1
kašika maslinovog ulja
½
kašike limunovog soka
½ kašičice senfa
So,
biber po ukusu
Tortilje
1-2
parčeta pečenja isečena na trakice
Za
salatu povrće iseckajte na male kockice, zelenu salatu na trake, a čili na
kolutiće. Sastojke za dresing sipajte u
malu teglicu poklopite i mućkajte dok se ne stvori emulzija.
Pomešajte
povrće i meso pa sve spakujte u posudu sa poklopcem koju ćete poneti na posao,
ne zaboravite i teglicu sa dresingom. Neposredno pre jela prelite salatu sa
pripremljenim dresingom, promešajte pa stavite u male tortilje ili drugo pecivo
po želji.
Recept možete pronaći i u Septembarskom broju Mezze-a
Mnogo su mi lepe ove fotkice... a i klopa naravno!
ReplyDeleteobožavam tortilje, odlično izgledaju
ReplyDeleteOdličan recept, nema se što dodati :))))
ReplyDeleteJako fino s puno boja a i mirisa.
ReplyDeleteOve fotke su me oduševile odmah u Mezze-u... :)
ReplyDeleteOdlični paketići
ReplyDeleteOpcinjena sam fotografijama! Recept svakako zvuci super, svaka cast!
ReplyDeleteSuper izgleda.
ReplyDelete