tag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post728699612070399163..comments2024-03-28T08:47:46.794+01:00Comments on Knjiški Moljac u špajzu: Snicle sa jajima i kiselim krastavcimaSanja Manasijevichttp://www.blogger.com/profile/12274099250642308532noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post-89801706835154661912021-11-14T15:25:37.912+01:002021-11-14T15:25:37.912+01:00Tražim slican recept mozda je ovo bas taj pre mnog...Tražim slican recept mozda je ovo bas taj pre mnogo godina u Londonu komšinica indika slično mi je spremila ne zapisah.sad cu da probam odličan jeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09475751374922443250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post-80321113588904063172011-06-25T00:52:22.661+02:002011-06-25T00:52:22.661+02:00Netko je po ovom receptu radio glavno jelo u jedno...Netko je po ovom receptu radio glavno jelo u jednoj od emisija Večere za 5. Totalno cudna kombinacija, sto se mene tice, sigurno bi mi se svidjalo, samo ne znam kako bi moja gora polovica bila zadovoljna :DIrena Bhttps://www.blogger.com/profile/05918667045606062819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post-76997563055524050492011-02-10T23:11:35.352+01:002011-02-10T23:11:35.352+01:00Izgleda predivno... a kao prilog jos i peceni krom...Izgleda predivno... a kao prilog jos i peceni krompirici... sta da kazem osim... mljac :)tanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post-76319773221896140812011-02-10T21:19:19.780+01:002011-02-10T21:19:19.780+01:00I ja ih cesto pripremam sa onim sto se nadje u fri...I ja ih cesto pripremam sa onim sto se nadje u frizideru ;)<br />Hvala ti sto si se ukljucila u istragu mog bloga i bas me raduje sto cujem da ste bili zadovoljni :)))<br />Veliki pozdravCasa de vainillahttps://www.blogger.com/profile/12512616706528760355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post-27566137141534009962011-02-10T12:27:24.816+01:002011-02-10T12:27:24.816+01:00Havla devojeke :)
@ Majo, bas si me nasmejala i m...Havla devojeke :)<br /><br />@ Majo, bas si me nasmejala i moram zaista da priznam da jesam sklona nerviranju zbog sitnica, one su u stvari ono sto me najcesce izvede iz takta...bezveze... Meni je ovo prva "gitara" za jaja i kupila sam je bas sa namerom (i izgovorom posto volim sve te kuhinjske sitnice i kerefeke koje nisu bas ne ophodne) da lepo pozira za ovo fotkanje....mogla sam da biram izmedju neke sa plasticnim postoljem i ove i posto nekako plastiku ne ljubim kupila sam ovu.<br /><br />Ako nadjem neku pristojnu cvrstu, koja moze da otrpi vise od mrkog pogleda, sigurno cu se setiti i tebe!<br /><br />:))Sanja Manasijevichttps://www.blogger.com/profile/12274099250642308532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post-73135128012566194252011-02-10T11:02:38.323+01:002011-02-10T11:02:38.323+01:00I ja bih pocistila tanjir, deluje ukusno i zasitno...I ja bih pocistila tanjir, deluje ukusno i zasitno.<br /><br />Nego. Gledam ovu "gitaru" za jaja i smejem se. Imam ja jednu, stara je i sva se rasklimala, ali radi, jaja moze da presece. Ja sam htela da je koristim za rusku salatu, da me spase seckanja, ali nije mogla da posluzi jer je povrce ipak cvrsce (krompir, sarparepa) i ne bi moglo. I resim ja da se "otvorim" za novu gitaricu :))) Odem na pijacu, ima jedno mesto gde sam kupila par stvarno robusnih i kvalitetnih spravica (metalna masina za meso, metalna sa stegom za orahe, masinu za testeninu...), i pitam da l' ima to za jaja. Ima. Posto? 200 din. Daj. Identican model kao taj tvoj.<br /><br />Odem kuci, i otpakujem i doslo mi da placem. Pa ova je pet puta gora i mlitavije od one moje stare rasklimane! Onoj staroj su rasklimane samo zice, a postolje je plasticno i koliko toliko normalno. Ovde je i postolje tako mekano da se plasim da ga pogledam popreko a kamoli nesto da stavim da presecem. Upotrebila sam je samo za secenje jaja za rusku, i to joj je bila prva i poslednja upotreba. Prilikom pritiska (tog "enormno snaznog" koliko treba da pritisnes zice da prodju kroz jaja) onaj donji deo se ugiba, i razzabi... Pa ono je tako tanak neki lim, ili sta je, cini mi se alufolija je deblja od onoga (dobro, karikiram, ali uzasno je tanak i mlitav materijal). Mnogo sam popizdela i bacila sam ga da me ne nervira. <br /><br />Nadam se da ti nisi ovako podlozna nerviranju za gluposti kao ja :))) ali znaj da sam sad zapamtila kakvu gitaricu imas, i da ako ikad za sebe pronadjem normalnu, kupujem dve i saljem ti jednu :) A i ti ako negde vidis neku, recimo CELICNU :))) seti me se!<br /><br />Sve najbolje,<br />MajaMaja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post-85287850407109117162011-02-08T17:43:37.753+01:002011-02-08T17:43:37.753+01:00PredivnoPredivnoNale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post-54859347194542999922011-02-08T15:52:01.561+01:002011-02-08T15:52:01.561+01:00Prefino draga i slikom i zvuči tako!Prefino draga i slikom i zvuči tako!Nadahttps://www.blogger.com/profile/00810751807543530793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post-18508415631122068342011-02-08T13:29:49.807+01:002011-02-08T13:29:49.807+01:00Mmm... ovo jelo izgleda izvrsno i po sastojcima ja...Mmm... ovo jelo izgleda izvrsno i po sastojcima jako ukusno!<br />Hvala puno za još jedan super receptić.<br />Topli pozdrav s mora.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2525410287035560880.post-45583650545237045462011-02-08T13:28:50.804+01:002011-02-08T13:28:50.804+01:00DIVOTA!!!!DIVOTA!!!!Jovanahttps://www.blogger.com/profile/17957353354508102351noreply@blogger.com